Αγορές / Καταστήματα

Το κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου είναι η καλύτερη επιλογή για ψώνια στην περιοχή, καθώς εκεί θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία καταστημάτων όλων των ειδών.

Τα εμπορικά καταστήματα του Αγίου Νικολάου διαθέτουν μια εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων, από επώνυμες φίρμες, υψηλής ποιότητας δερμάτινα είδη και φίνα κοσμήματα μέχρι εξαιρετικά κομμάτια Κρητικής παραδοσιακής τέχνης, αντίγραφα αντικειμένων από διάφορα αρχαιολογικά μουσεία, καθώς και φυτικά καλλυντικά, τρόφιμα και λιχουδιές της περιοχής.

Επιπλέον, μπορεί κανείς να βρει μικρές γκαλερί και υφαντά, διεθνή βιβλιοπωλεία, περίπτερα με ελληνικό και ξένο τύπο, καφετέριες και παραδοσιακά καφενεία, ταβέρνες και εστιατόρια με τεράστια ποικιλία γεύσεων και πιάτων ελληνικής και Κρητικής κουζίνας.

Στην περιοχή του Μεραμβέλου δραστηριοποιούνται πολλοί σημαντικοί παραγωγοί βοτάνων, φυτικών καλλυντικών, μελιού και ελαιολάδου υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Αρκετοί από αυτούς διοργανώνουν επιμορφωτικές επισκέψεις και σεμινάρια στις εγκαταστάσεις τους, για κοινό όλων των ηλικιών, προσφέροντας μια υπέροχη ευκαιρία να συνδυάσετε γνώσεις και ψώνια.

Τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. ως τις 9 μ.μ. από Δευτέρα ως Παρασκευή, και από τις 9 π.μ. ως τις 6 μ.μ. το Σάββατο. Τα τουριστικά καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 9 π.μ. ως τις 10 μ.μ. όλες τις ημέρες της εβδομάδας.